Disclaimer

Algemeen

Wubbeling Rechtsbijstand (KvK 63714000) verleent jou, de gebruiker, toegang tot www.wubbeling.com en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen van Wubbeling Rechtsbijstand of derden. Wubbeling Rechtsbijstand kan en mag op elk moment de website aanpassen of onderdelen daarvan verwijderen zonder anderen daarover te informeren.

De informatie op www.wubbeling.com is vrijblijvend en nergens een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een concreet persoonlijk geadresseerd aanbod van Wubbeling Rechtsbijstand, niet uitsluitend via communicatie op www.wubbeling.com

Beperking aansprakelijkheid

Aan de inhoud van www.wubbeling.com kan, met uitzondering van de algemene voorwaarden, geen enkel recht worden ontleend. In het bijzonder: alle weergegeven prijzen op www.wubbeling.com zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten, waarvoor geen aansprakelijkheid wordt aanvaard.

De op de www.wubbeling.com aangeboden teksten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Wubbeling Rechtsbijstand kan deze teksten op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling aan anderen.