Tot Nieuwjaarsdag de tijd om je pensioen te reorganiseren

Enig idee wat je waar aan pensioen hebt opgebouwd? Tijd om het via www.mijnpensioenoverzicht.nl te controleren. Veel mensen hebben, zeker in hun jonge jaren, vaak kleine of korte baantjes gehad waar ze toch pensioen hebben opgebouwd. Door een wetswijziging kunnen al die kleine pensioenen nu overgedragen worden naar je huidige pensioenfonds.

Je kunt ze tot 1 januari aanstaande ook laten uitkeren. Daarna kan het niet meer. En na 1 januari 2019 vervallen alle mini-pensioentjes tot 2 euro per jaar helemaal. Kortom: nu tijd om even te kijken hoe het allemaal in elkaar precies in elkaar steekt. Over 2,5 maand is het te laat!

Kijk voor meer informatie bij de Rijksoverheid of je eigen pensioenfonds.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *