Echtscheiding kan niet eindeloos geblokkeerd worden

Wanneer een echtscheiding is uitgesproken kunnen beide partners in hoger beroep. Meestal zijn beide partijen het eens over de echtscheiding zelf, maar soms wordt er ook bezwaar gemaakt tegen de echtscheiding zelf. Dat heeft praktisch nooit zin, maar met een hoger beroep kan je de zaak wel rekken. En dat rekken duurt nog een beetje langer als je dan niet op komt dagen bij de zitting, was kennelijk de gedachte aan de kant van de man.

Maar daar gaat de Hoge Raad niet in mee. Het na jaren procederen gewoon niet op komen dagen komt voor risico van de man. De echtscheiding wordt niet teruggedraaid.

Klik hier voor de volledige uitspraak

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *